Efix píše:Ahoj... takže tady bych měl asi něco o sobě napsat, což?
Tak jistě. Je dobré, když vzájemně o sobě víme aspoň tolik, kolik lze veřejně prezentovat. Při komunikaci si pak mohu představit nějakou konkrétní bytost, a hned je vše tak nějak příjemnější, než když nevím nic jiného, než nick
(pozn. admina: zprvu se Efix jmenoval Alef). Ostatně, když jsem u něj, co že pán hned do nás hebrejsky? Anebo je to vyšší matematika, neb jsi učitelem tohoto krásného předmětu?
I my doufáme, že zde mezi námi není nikdo, kdo by chtěl dívenkám ublížit. Ostatně to již vylučuje to, že se hlásíme k pedofilii. Předpokládám, že vysvětlovat zde správný význam toho slova by bylo nošením slámy do stodoly... Na druhou stranu, když to vezmu aspoň za sebe, tak opětovaná láska není žádné ubližování. Jak říká bible: "Láska hříchu nečiní."
Většina z těch, kteří jsou na Pedonii nejaktivnější, nejprve prošla ČEPEKem. Například já jsem tam patřil mezi velmi aktivní i velmi oceňované. Nevím, snad jsem tam ještě pořád ve VIP, možná již ne. Nicméně Čepek se změnil, a pro takové, jako jsem já, již nezbyl prostor k dýchání. Ostatně prakticky všechny mé příspěvky, které měly nějakou hodnotu, byly smazány... Podobné názory jsem nezastával sám. Zejména díky Plyšáčkovi, ale i s jistým přispěním mé maličkosti, tak vznikla Pedonia. Máme ji rádi a jsme na ni hrdí...
Tvoje preference mě značně potěšily, neboť se v nemalé míře kryjí s mými. Jsem proto zvědavý, zda si budeme názorově blízcí také při nejrůznějších diskuzích...
Bylo by výborné, kdyby ses zapojil do dění na fóru. Chat také máme, obvykle je puštěn ve večerních hodinách, ale přednost dáváme fóru.
Milý Efixi
(Alefe), přeji ti potěšení z práce pro komunitu, současně pak mnoho zábavy i poučení z práce ostatních. Takže vítej...
Asce
Kancléř Pedonie