Milí přátelé.
Naše komunita má za sebou třetí, opět zajímavý měsíc. Byl hodně
ve znamení mezilidských vztahů. Stále více se poznáváme a sžíváme. Někdy to znamená i hledání většího porozumění a výzvu k větší laskavosti. Mezi námi je mnoho citlivých a psychicky raněných duší. Nesmírně mě potěšilo, že hned v několika případech
naše komunita sehrála podpůrnou roli a snad pomohla s trápením svým několika členům. Navíc se zdá, že některé drží
na straně dobra a slušnosti.
Na chatu se mnozí velice důvěrně svěřují a já jsem přesvědčen, že toto může jen prospět sebeuzdravujícímu procesu. Jelikož si někteří z nás stále více zvykají na relaxování při chatových rozpravách a pro fórum, základ a centrum naší říše, si nenacházejí tolik energie a času, zkušebně omezuji provozní dobu chatu na 18 - 21 hodin. Berte ji velice orientačně. Někdy můžeme začínat dříve, jindy můžeme výrazně přetahovat, ale také může být týdny vypnut. Pokud se o něm bavíte jinde, laskavě netvrďte, že nefunguje. Zkrátka je
vypnut - hlavně
kvůli těm, kteří chodí kamkoliv, nebo
vynechávají fórum. Přitom právě na fóru je tolik nádherných příspěvků. Přední sexuoložka se po prvním a letmém shlédnutí našeho fóra vyjádřila s tom smyslu, že tu máme
opravdové skvosty. Už jen tyto ohlasy mě ujišťují o tom, že
děláme dobrou práci.
V březnu se mezi nás zaregistrovala Mgr. Kateřina Klapilová, PhD., vedoucí výzkumné laboratoře Evoluční sexuologie a psychopatologie při Národním ústavu duševního zdraví v Klecanech, která nás vyzývá k účasti na
Mezinárodním výzkumu pedofilních preferencí. Je to velká výzva pro každého. Já se jistě zúčastním. U paní Klapilové mě nadchl její přístup i stylová avatarka. Věřím, že s jejím ústavem můžeme
navázat významnou spolupráci. Je u nás i MUDr. Ondřej Trojan. Zřejmě pro časovou vytíženost se zatím více neprojevil.
Za čtvrt roku se v naší říši vyskytlo
mnoho nádherných témat. Svět nám může začít opravdu závidět. Přichází mnoho návštěvníků ze zahraničí, avšak při své omezenosti často procházejí pouze Audiovisual Section v Pedonia Empire. Dík tomu má například téma Girls and nasty animals již téměř 7000 shlédnutí. Nechápou, že sami mají tvořit a sdílet. Jsem vděčný za vás, dvacítku nejaktivnějších a inteligentních Čechů. Nevím, čeho se anonymové tak moc bojí. Čas od času se ukáže nějaký seriózní nováček, obvykle se zapojuje bohužel velice opatrně. Začínám si připouštět, že ne každý pedofil žije našimi tématy tak jako já.
Jsem vděčný kancléři Ascemu za bezvadné dozorování nad IT záležitostmi a za pravidelné kompletní zálohy, moderátorovi Neptunovi za pomoc s korekturami, za vysoce odborná témata a zahájení překladu mého Manuálu pro pedofilní pedagogy do angličtiny, členům Clubu Pedonia Leonidovi, Maxovi a Fíresovi za osobitá témata, která mají šťávu, Angelovi za časté příspěvky s vybranými videi a všem, kteří jakýmkoliv způsobem
zpestřují a obohacují naše diskusní fórum. Každé sdílení a každý názor jsou velice cenné. Pro soukmenovce, pro sexuology i pro utváření obrazu o pedofilech na veřejnosti.
Pánové, na to, že je nás zatím poměrně málo, tak jsme opravdu
pestrá skupina. Jeden je na miminka, druhý na pubošky, jeden vkládá Asiatky, druhý Rusky, jeden píše odborná témata, druhý doplňuje zkušenostmi z praxe, jeden píše knihu, druhý skládá básně a třetí zase písně. To je super tým! Věřme, že se bude postupně rozrůstat a že se budeme vzájemně povznášet a pozitivně inspirovat. Přicházejí noví, zajímaví lidé, a
záleží mi na tom, aby se s námi cítili dobře. Prosím snažte se všichni i na chatu o vytváření podnětné a přátelské atmosféry a nezapomínejte na důležitou zpětnou vazbu - tedy odpovídat na dotazy, vyjadřovat se ke sdíleným zážitkům ap.
Většinou jste si toho asi nevšimli, ale nedávno zmizely na pár dní všechny Leonidovy obrázky. Šlo o komplikace se serverem poskytujícím úložiště fotek. Jen díky Leonidově důkladné záloze v počítači vše brzy vrátil do původního bezchybného stavu. Pokud vkládáte jakýkoliv
obrázek na naše fórum, prosím pro jistotu si jej zároveň
uložte k sobě, ať jej při jakékoliv pohromě na internetu máme k dispozici. Pedonia bude jistě věčná, ale za ostatní stránky nemůžeme ručit, že? Nedávno jsem uložil přes 2000 obrázků (v podstatě vše) do vládního počítače. A pokud při procházení naší říší narazíte na příspěvek s chybějícím obrázkem či nefunkčním videem, prosím hned jej nahlaste pomocí červeného tlačítka se znakem "!".
Tento proslov zakončím slovy: Prosím nebojte se. Nebojte se žít autenticky a vyjadřovat lásku vhodným způsobem. Nebojte se sbližovat s ostatními z Pedonie.
Nebojte se psát a tvořit. Vše vítám a každého příspěvku si vážím. Máme tolik diskusních témat, je z čeho vybírat. Nečekejte, co napíše některý z nejaktivnějších členů. Něco vás zajímá? Tak zkuste založit téma a budeme se mu věnovat. O tom to tady je.
Děkuji za přátelství a spolupráci.
Váš Plyšáček