Maataa píše:
Jak je vidno, tak nezkušená Karolínka rozhodně není nevinná
Tohle tvrzení je úplně zcestné, nepodložené a směšné. Ta dívka si ještě před časem hrála s panenkami, věk kamarádů a kamarádek od ní z vesnice je 8 -12 let, mezi spolužáky a relativními vrstevníky z městečka, kam jezdí do školy, kamarády nemá. Pár kamarádů má jen v kroužku, ale její nejlepší kamarádky mají 9 a 10 let věku, chodí s nimi na kolo, na brusle a k nim domů - si hrát. Přede mnou měla krátký vztah se starším klukem, ale ten na ni neměl čas. Bral ji spíše jako občasnou možnost sáhnout si, ale rozhodně to pro Karolínu nebylo moc příjemné. Ještě v době trvání toho jejich vztahu - nevztahu, jsem jí vstoupil do života já, sice jsem ji nemohl věnovat volný čas (volání, psaní, video hovory, chození ven), ale ukázal jsem jí pro ni něco nového, a sice to, že intimní hrátky nemusí být nepříjemné. Jak už psal Asce - dávat a brát (myšleno v intimním kontextu), tak náš vztah byl hlavně o tom, že já jí dával, ona brala. Dával jsem jí to, co si sama přála a zjistila, že intimní věci umí být i příjemné - velmi příjemné. Jenže intimní život není všechno, a proto si našla přítele, který jí věnuje právě ten volný čas. Ale bohužel zjistila, že neumí dávat a chtěl by jen brát (byla zvyklá na slast a s ním prožívá bolest). A právě pro to se znovu obrátila na mě. Nemějme jí to za zlé a rozhodně ji neodsuzujme. Je to právě o té nevinnosti a nezkušenosti, poznala intimní krásu, poznala kluka, který jí má rád a věnuje jí volný čas, ale zase to intimno neovládá. Co teď, co má chudák holka dělat, je zmatená a chce obojí, ale bohužel, ani od jednoho z nás zatím obojí dostat nemůže. Budeme ji za to soudit a říkat jí coura? Určitě ne, protože nemůže za to, co její tělo i mysl žádá. A to je právě ta nezkušenost a nevinnost.
Co se týká mé sexuality a intimního vztahu s mojí ženou, věci se pomaličku hýbou ku předu k lepším zítřkům, a to i díky úletu s Karolínou. Celý problém není jen v mojí ženě, ale částečně i ve mně. Já svoji ženu nedokážu správně nastartovat, nebo když se mi to povede, po chvíli to odezní a je konec. Naopak, Karolíně stačí zmáčknout pomyslné tlačítko a přede jako dokonalý stroj až do několika konců.
A právě zde a díky vztahu s Karolínou jsem si uvědomil jednu zásadní věc, které jsem si v dlouhém sexuálním vztahu s mojí ženou nikdy nevšiml. Jde o mé nastavení vnímání a právě o to dávat a brát. U Karolíny, kdy se mi absolutně poddala a já jí mohl dávat vše, co chce , jsem pociťoval dokonalé vzrušení, aniž by mě nějak dráždila a aniž došlo k mému vyvrcholení. Jde o to, že mou zakořeněnou prioritou, která mě uspokojí, je to, že ta, již uspokojuji, je obrazně řečeno v sedmém nebi. A to je právě ten problém, že u mé ženy se mi tohle popsané nedaří a proto nedokážu pocítit dokonalé vzrušení i když dojde k vyvrcholení.
Rozhodně nechci moji rodinu rozbít, také do vězení se mi nechce. S manželkou v poslední době na našem sexuálním životě pracujeme, začali jsme se o tom bavit a myslím, že se vše otáčí k lepšímu. A vlastně i díky onomu "nemorálnímu" úletu s Karolínou.