Péče o dítě - dotazník
Milí kolegové.
Připravil jsem zajímavý DOTAZNÍK, jehož účelem je zmapovat základní situaci v otázkách týkajících se PÉČE O DÍTĚ.
Prosím najděte si čas pro klidné projití všech bodů. Anketu můžete neustále aktualizovat - je časově neomezená.
Vždy, když zvládnete něco nového, můžete si připsat "bod". Nebo naopak - pokud v nějaké situaci zásadně selžete, odeberte si hodnocení. Jistě bude zajímavé sledovat průběžné výsledky a celkové součty. Procentuálního vyhodnocení si však vůbec nevšímejte. Můžete pouze vycházet z bodu č. 1 (celkový počet hlasujících), který určuje 100 procent.
První bod vyplní všichni - slouží jako jednoznačné určení celkového počtu hlasujících.
Body 7-9 (dotazy na profesi) můžete označit i tehdy, pokud jste byli aktivní v minulosti.
Z bodů 11 a 12 vyberte pouze jeden - podle toho, nakolik kvalitně umíte přebalovat. Případně nechejte neoznačené. Obdobně postupujete o bodů 59 a 60 - ty se týkají otázek na autoritu.
Vyplňujte pouze ty položky, u kterých máte jistotu. Ne, že se jen domníváte, že byste to zvládli. Rozlišujte smysl dotazů podle sloves (umím, mám zkušenost, dovedu, dělal jsem...)
Bod 17 označte pouze tehdy, pokud máte pozitivní zkušenost a vaše ošetření bylo kvalitní.
Bod 23 - Umím česat chlapce - zaškrtněte pouze tehdy, pokud jste to mnohokrát dělali.
Maximální počet bodů je 70. Pokud budete potřebovat více k označení, zřejmě jste nepochopili správně některé dotazy nebo trpíte přehnanou domýšlivostí.

Pokud budete chtít rozvést diskusi k anketě či k jakémukoliv bodu, můžete volně diskutovat pod tímto příspěvkem...