Snilko píše:Asce píše:1) Perspektivní Jitku jsem pustil k vodě. Dnes bych si za to nafackoval. Jitka je i jako stará bába pořád velmi hezká, milá, pracovitá…
2) Co jsem prožíval při vztahu s Jíťou, to byla doslova muka - ovšem více než kompenzovaná opětovanou láskou, doslova životní láskou.
Jitka a Jíťa je tá istá osoba?
Ne, jde o dvě různé dívky, proto se i ve Střípcích držím (až na naprosto ojedinělé a nezaměnitelné výjimky) jmen v těchto citovaných tvarech.
ad 1) Jitka byla moje patnáctiletá spolužačka ze základní školy (jiná třída stejného, tedy devátého ročníku). Náš slibně se rozvíjející vztah jsem ale ukončil kvůli Alence, která z něj byla tak smutná, že jsem to psychicky nezvládal. Alenka se ode mne "osvobodila" o rok později - a z tohoto úhlu pohledu bráno, byl můj rozchod s Jitkou velmi chybným krokem. Lze si představit, kolik věcí by se, pokud by můj vztah k Jitce pokračoval, zcela jistě nestalo. Myslím, že můj život by se stal životem "normála", který by jen tu a tam zavzpomínal na suprový zadeček devítileté Ingrid či jiné mladinké přítelkyně ze svého rebelského dětství. Jitka byla velice hezká - a mimochodem také měla nádherně klenutý zadeček, byla štíhlá, typologicky Puria. Měla milou povahu, byla pracovitá. Toto vše jí vydrželo i do současného babičkovského věku - tedy i dnes vypadá její postava stejně, ba i v obličeji se jeví značně mladší, než je (samozřejmě už dávno ne jako puboška, leč přesto výrazně mlaději).
Ad 2) Jíťa byla účastnicí dětského tábora, kde já jsem byl vedoucím (jiného) oddílu. V okamžiku, kdy jsem ji poznal, jí bylo cca 11,5 roku. Typologicky byla také Puria. Tato dívka mne velice vzrušovala, a to až tak, že jsem obětoval slibně se vyvíjející vztah s vedoucí jejího oddílu, tedy mojí o 3 roky mladší spolužačkou Mili. Jíťu jsem dokázal "sbalit" - poměrně rychle mezi námi vznikl nádherný romantický vztah plný lásky (a zakázané erotiky). Vzhledem k tomu, že šlo o první dívku mé nejvyšší sexuální preference, se kterou jsem měl dokonaný láskyplně erotický vztah, z pohledu mé duše ji považuji za svou první (ve smyslu ztráty panictví), přestože reálně tomu bylo zcela jinak (v reálném slova smyslu jsem o panictví přišel v 15 letech). V mysli tak odlišuji soulož pro uspokojení chtíče (Květoslava, mých 15 let) a plynoucí ze spalujícího žáru lásky (Jíťa, mých 23 let).