K příspěvku Lenka, Dagmara a Asceho kolaps (druhý rok učiliště)Snilko píše:...Akoby sa malo v blízkej dobe všetko otočiť... Takže ty si sa už tou dobou pripravoval na to, že v blízkej dobe budeš odhalený? Týmto zážitkom skončil tvoj "nábor" nových holek z učňáku na tvoje hrátky?
Myslím, že bych nevolil výraz "na odhalení se připravovat", jako spíš neskutečně se obávat něčeho, o čem začínám být přesvědčený, že nutně musí přijít. Zkrátka mé hrátky již nabyly takového rozsahu, že si mezi učni o nich doslova "cvrlikali vrabci na střeše". Ve Střípcích nepopisuji spoustu drobnějších příhod, kdy jedna, ale častěji dvě holky zaskočily rovnou ze sprchy do mého kabinetu. Zde se pak odehrávalo leccos - od prostého laškovného osahávání, přes masturbaci zasunutím ruky pod noční košilku či župánek, až po různě sofistikovanou soulož, a to jak s jednou dívkou, tak s oběma. Takovýchto dívek, resp. dvojiček, bylo více, a nepíši o všem z toho proto, že zatímco reál býval příjemně vzrušující, tak číst o tom stále dokola by nedávalo smysl, byla by to jen nuda. Navíc mi některé ty příhody splývají, takže tak jako tak by to bylo na jedno brdo. Důležité ovšem je to, že šlo tím pádem o značný rozsah činů, které se rozhodně dít nemají, ba přímo nesmí. Bylo tedy logické očekávat, že se to nutně musí nakonec provalit.
Představme si mou tehdejší psychiku asi tak, jako psychiku čichače rozpouštědel. Již se mu tu a tam na těle dělají různobarevné skvrny svědčící o značné intoxikaci organizmu. Příšerně ho to trápí, ale částečně se utěšuje tím, že těch skvrn ještě není tolik, že organismus to ještě zvládá. Nicméně to v něm hlodá, a tak na tyto a další starosti na chvíli zapomene další čichací akcí, která ho krátce uvede do stavu blaženosti.
Následující Střípek bude jednu výše popsanou "vzorovou akci" obsahovat, a to mimo jiné i proto, že v daném případě obě dívky (typově rozdílné) patřily k těm nejhezčím na učilišti. U obou mělo navíc mé konání jistou dohru. Sečteno a podtrženo - vlastní jádro má přesah, není jen o sexu, přičemž ty dívky se mi i velmi líbily, takže si vše dobře vybavuji.
K příspěvku Asceho chemický kroužek: bolehlavy a jak na něMilý Snilko.Jsem nadšený z toho, že sis dal práci s mými hlavolamy a naprosto správně zodpověděl všechny tři otázky, na které jsi se rozhodl odpovědět. Blahopřeji. Podle mne šlo o otázky z hlediska složitosti na úrovni dobrého gymnázia, což značí, že těžké. A pro toho, kdo aktuálně danou problematiku zrovna nestuduje, dokonce velmi těžké. Správně tři otázky ze čtyř, hm, to je chvalitebná. Takže chválím.