Nazdárek kašpárek.
Že mě přitahují mladší (především) děvčátka jsem si uvědomil někdy v pubertě. Nejen proto, ale i z mojí introvertní povahy, následovalo mnoho a mnoho let deprese a velmi temných myšlenek. Jiné i tato komunita mi nejsou jako náhodnému kolemjdoucímu neznámá, ale přidávám se až teď. Myslím, že jsem se svojí orientací už docela smířený a jsem za ni přes všechny životní trápení rád. Nedovedu si dost dobře představit, že by mi někdo nabídl pilulku, po které by mě děti přestaly zajímat, přestal bych je vnímat jako ty nejúžasnější a nejdůležitější bytosti na světě. A to má být život?

Jsem otevřený kontroverzním myšlenkám ohledně (nejen) dětské (nejen) sexuality, vývoji jejího chápání v průběhu historie, a jsem skeptický ke všem dogmatickým tvrzením a závěrům. Dovedu si představit budoucí svět s posunutými normami přijatelného a žádaného chování, ať tím nebo oním směrem (a nevidím důvod myslet si, že současný stav je jakkoli konečný). Ale se sexem s dětmi nesouhlasím. Jako asi většina tady, mám svoje představy, touhy a nutkání, rád se mazlím, objímám i lechtám, až piští hlavou dolu a cokoli navíc nechávám fantazii někde jinde a osamotě... Možná, že to dítěti život nezničí (v dnešní vyděšené době považuji za pravděpodobnější, že zničí), ale kdyby místo sexu dostalo platonickou a nesexuální lásku a přátelství, přineslo by mu to v každém případě mnohem víc. Věřím, že jsem tu s tímhle názorem na správném místě a že si ho tu spíš posílím a zjistím, kde se dají sehnat ty červené kontrolky, co mě udrží na světlé straně.

Ale zpět. Jsem teď v dlouhodobém vztahu s dospělou ženou, je výjimečná a velmi ji miluji. Snad jí jednou dovedu říct (myslím, že to tuší, je všímavá, ale stejně mám obavy), že se mi líbí i malé holčičky. Ovšem také trochu i chlapečci, mimo to jsem lehce bi (některé ženy se mi líbí, někteří muži s ženskými rysy mě taky dovedou přitáhnout). A vůbec, vídám krásu ve spoustě směrech - bohužel v "dospělém" světě se mi pod všema těma srajdama dost špatně hledá.
Snad se mi tu bude líbit a třeba budu i přínosem.